چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

حكم نگاه كردن زن به بازو و آرنج مرد نامحرم چيست؟

پاسخ :

آيات عظام امام، خامنه‏اى و صافى: جايز نيست.(1)
آيت‏الله بهجت: بنابر احتياط واجب جايز نيست.(2)
آيات عظام تبريزى، سيستانى، فاضل، مكارم، نورى و وحيد: اگر بدون قصد لذّت و ترس
افتادن به گناه باشد، اشكال ندارد.(3)
پى‏نوشت‏
(1) آيت‏الله صافى، جامع‏الاحكام، ج 2، س 1712، امام، استفتاءات، ج 3،) نظر (، س 6 و 39 و آيت‏الله خامنه‏اى، استفتاء، س 487.
(2) آيت‏الله بهجت، توضيح‏المسائل، م 1933.
(3) آيت‏الله مكارم، استفتاءات، ج 2، م 1043 آيت‏الله تبريزى، استفتاءات، س 1591 آيت‏الله وحيد، توضيح‏المسائل، م 2442، دفتر آيت‏الله فاضل دفتر آيت‏الله سيستانى.