جمعه، 27 ارديبهشت 1398

حکم رجوع به دندان پزشک نامحرم

پرسش :

رجوع بیمار به دندان پزشک نامحرم، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام تبریزى و سیستانى): در صورتى که دندان‌پزشک همجنس در دسترس نباشد و مراجعه ضرورت داشته باشد، اشکال ندارد.

آیات عظام تبریزى و سیستانى: اگر دندان پزشک همجنس در دسترس نباشد، یا دندان پزشک نامحرم مهارتش بیشتر باشد، اشکال ندارد.

پرسش های مرتبط:
آمپول زدن زن به وسیله نامحرم چگونه است؟
آیا سلام کردن مرد به زن نامحرم و زن به مرد نامحرم، جایز است؟
آیا صحبت کردن با کسى که قصد داریم در آینده با او ازدواج کنیم، گناه است؟
آیا صحبت کردن زن با مرد نامحرم که به نیت خیر و یا براى درس باشد، اشکال دارد؟
آیا دخترى که درآمدى دارد و مستقل است، مى ‏تواند بدون اجازه پدرش ازدواج کند؟