جمعه، 27 ارديبهشت 1398

گفتگوى علمى با نامحرم

پرسش :

آیا صحبت کردن زن با مرد نامحرم که به نیت خیر و یا براى درس باشد، اشکال دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به گناه باشد، اشکال ندارد.

تبصره: گفتگو با جنس مخالف اگر ادامه یابد، به طور معمول زمینه علاقه را ایجاد مى کند. از این رو لازم است کنترل شود.

پرسش های مرتبط:
آیا سلام کردن مرد به زن نامحرم و زن به مرد نامحرم، جایز است؟
آیا صحبت کردن با کسى که قصد داریم در آینده با او ازدواج کنیم، گناه است؟
آیا صحبت کردن زن با مرد نامحرم که به نیت خیر و یا براى درس باشد، اشکال دارد؟