چهارشنبه، 25 دی 1398

جمهوری اسلامی درباره رابطه با دولت آمریکا حساس است

پرسش :

نظر شما درباره ارتباط محدود علمی و اقتصادی با آمریکا - به‌غیر از تسلیم و زیر سلطه رفتن - چیست؟

پاسخ :
پاسخ برگرفته از بیانات امام خامنه‌ای مدظله‌العالی:

به نظر ما ارتباط علمی با هر جامعه‌ای از جوامع علمی دنیا خوب است؛ البته در صورتی که مستلزم حاشیه‌های مضرّی نباشد. تماس علمی، فی نفسه بسیار خوب است و ارتباط اقتصادی هم همین‌طور است.

شرکت‌های گوناگونی در مراکز نفتی ما و در جاهای دیگر می‌آمدند و می‌رفتند؛ حتّی شرکت‌های اقتصادی آمریکایی هم تا چند سال قبل می‌آمدند نفت می‌خریدند و یا کار می‌کردند، تا این‌که خودشان این تحریم‌ها را شش، هفت سال پیش گذاشتند.

از نظر ما ارتباط با شرکت‌ها و دستگاه‌های علمی ایرادی ندارد. آنچه روی آن حسّاسیت داریم، دولت آمریکاست، که این هم کاملاً یک منطق مستحکم و قوی دارد، که مایلم در زمان دیگری در جمعی مطرح شود؛ الان وقت آن نیست.

بیانات در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی ۱۳۸۲/۰۲/۲۲

پرسش های مرتبط:

چگونه در کنار این که خوبی‌ها را از غرب اخذ می‌کنیم، با حفظ اصول و ارزش‌های اسلامی، بدی‌ها را کنار بگذاریم؟

به نظر شما اگر ماجرایی مثل عراق برای ایران پیش بیاید، واکنش مردم چگونه خواهد بود؟

آیا حذف انتقادها و خصوصاً منتقدان و تقسیم سؤالات به مخرّب و سازنده، به انهدام نظام منجر نمی‌گردد؟

رهبر کشور باید پاسخگوی مشکلات کشورش باشد، چرا همه مشکلات را به گردن نیروهای خارجی می‌اندازید؟