شنبه، 25 خرداد 1398

فراموشی در رو به قبله کردن حیوان هنگام ذبح

پرسش :

الف) اگر کسی موقع بریدن سر حیوان به خاطر فراموشی یا ندانستن مسأله، آن را رو به قبله قرار ندهد، آیا حیوان حرام می­ شود؟ ب) اگر کسی که سر حیوان را می برد، به خاطر فراموشی نام خدا را نبرد، آیا حیوان حرام می شود؟ و اگر به جهت ندانستن مسأله مراعات نشده، حکم چیست؟

پاسخ :
الف) حیوان حرام نمی شود و خوردن آن اشکال ندارد.
ب) اگر از روی فراموشی بوده اشکال ندارد؛ ولی اگر حکم مسأله را نمی‌دانسته، حرام می‌شود.

منبع: leader.ir