سه‌شنبه، 25 تير 1398

اجرت کارهای زن در منزل شوهر

پرسش :

این‌جانب پسری داشتم که در ابتدا قالی‌باف بوده، بعد از ازدواج تا مدت دو سال با همسرش قالی بافته و با هم نیز مصرف کرده‌‏‌اند، اکنون بعد از فوت پسرم، همسرش اجرت کارکرد خویش را از من می‏‌خواهد و من نیز به او می‏‌گویم که تو رضایت داشتی و قراردادی با شوهرت نداشتی و جز ارث حق دیگری نداری و اثاثیه خانه (اعم از فرش و چیزهایی دیگر) متعلق به من می‌‌‏باشد، آیا این استدلال درست است؟

پاسخ :
زن اگر به دستور شوهر و به قصد اجرت کار کرده، حق مطالبه اجرت خود را دارد و در غیر این صورت بیش از سهم‌الارث حق ندارد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.