سه‌شنبه، 25 تير 1398

اشتراط مکیدن مستقیم شیر از پستان در تحقق رضاع | استفتاء یک

پرسش :

من در سه ماهگی بودم که در جوار ما کودکی به دنیا آمد، بعد از یک ماه پدر بزرگ این کودک دارفانی را وداع گفت، خبر فوت را طوری به مادر این کودک دادند که منجر به بیماری شدید و خشک شدن شیر او شد، بچه در اثر شیر نخوردن از مادر مریض شد، به دکتر مراجعه کردند و دکتر معالج تشخیص داد که باید از شیر مادر استفاده کند، مادر این‌جانب شیرش زیاد بود و تصمیم گرفت به کودک نامبرده شیر بدهد (ولی نه از راه سینه بلکه از راه دوشیدن در ظرف) با توجه به این‌که این کودک تقریباً هشت ماه از شیر مادر من تغذیه کرده است؛ آیا امکان دارد که بنده ایشان را به همسری خویش در بیاورم؟

پاسخ :
مانع ندارد و رضاع موجب حرمت حاصل نشده است.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.