سه‌شنبه، 25 تير 1398

حق ملاقات فرزند در دوران حضانت

پرسش :

چه می‏فرمایید در مورد ولایت پدر نسبت به فرزند صغیر خود (پسر بچه بیش از دو سال)، آیا به حدی است که در صورت تشخیص ضرر، از ملاقات طفل با مادرش (زوجه مطلّقه خود) و یا بردن او جلوگیری کند؟ در حالی که فرزند، مادر را به عنوان مادر نمی‏شناسد، چون از دوران شیرخوارگی جدای از او بوده است.

پاسخ :
حق ندارد از ملاقات مادر و فرزند جلوگیری کند ولی می‌‌تواند از سپردن فرزند به دست مادر خودداری نماید.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.