سه‌شنبه، 25 تير 1398

خروج زن از منزل جهت اشتغال | استفتاء یک

پرسش :

اگر دختری با پسری قبل از عقد شرط کند که بعد از عقد (دایم) مدتی خانه پدرش باشد، آیا در این مدت برای خروج از منزل باید از پدر اطاعت کند یا از شوهر؟ چون در بعضی موارد اطاعت از شوهر ممکن است به نزاع با پدر کشیده شود.

پاسخ :
باید بر طبق شرط شرعی عمل شود و با فرض شرط، شوهر باید صبر کند و در این فرض شوهر می‌‌تواند خروج زن را از منزل پدرش اجازه ندهد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.