سه‌شنبه، 25 تير 1398

رعایت مفاد شرط وکالت زوجه در طلاق

پرسش :

زوجه با زوج شرط کرده است در صورت ثابت شدن یکی از موارد چهارده گانه مذکور در سند نکاحیه از طرف زوج خود را مطلقه نماید. آیا می‌‌تواند با بذل مقداری از مهریه خود را مطلقه نماید؟ یا باید تمام مهریه را بذل کند؟

پاسخ :
در فرض ثبوت حق طلاق برای زوجه، باید در اجرای طلاق طبق وکالت مشروط عمل نماید.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.