سه‌شنبه، 25 تير 1398

شرایط درهم و دینار در اقسام دیه

پرسش :

آیا پول‌های نقره‌‏‌‌ای سلاطین سابق و یا مثل بهار آزادی را می‌‏توان درهم و دینار دانست و دیه را بر اساس آن و یا با تصالح، قیمت آن را قرار داد و یا لازم است که بر اساس سایر اقسام دیه مقدر شود؟

پاسخ :
درهم و دینار مقدار معین نقره و طلای مسکوک است به سکه رائج ولو قبلا، و با تعذر یا غیرآن قیمت کافی است .

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.