جمعه، 4 مرداد 1398

شبیه خوانى همراه با کارهاى حرام

پرسش :

آیا شبیه خوانى که برخى از کارهاى حرام در آن انجام مى شود جایز است؛ مثل پوشیدن لباس زن توسط مردان، اشعار غلط، تهیه بعضى جسدهاى مصنوعى به نام امام (علیه السلام) و ...؟

پاسخ :
بسمه تعالى: شبیه خوانى براى اِحیاى سرگذشت جان سوز کربلا بسیار مفید و سازنده است، ولى باید از آنچه که موجبِ هتک حرمت معصوم (علیه السلام) مى گردد و دشمنان از آن سوء استفاده مى کنند یا موجب ارتکاب حرام مى شود، خوددارى کنند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.