پنجشنبه، 24 مرداد 1398

عبارات اظهر، اقوى، جایز نیست در رساله عملیه

پرسش :

کدام یک از عبارات مطرح شده به منزله فتواى صریح مى باشد؟ اظهر ـ اقوى جایز است ـ جایز نیست ـ لایخلو من قوّه ـ اشکال دارد ـ لایبعد؟

پاسخ :
همه عبارات مذکور فتوا است بجز عبارت «اشکال دارد» پس اگر به این صورت باشد که «در مسأله اشکال وجود دارد یا اشکال هست» به معناى توقف از فتوا است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.