جمعه، 25 مرداد 1398

نذر کردن کار مستحب به مدت معین و عدم انجام آن

پرسش :

اگر شخصى نذر کند که چهل روز، کار مستحبى را انجام دهد و لکن یک روز را فراموش نماید. وظیفه اش در صورتى که نذر او چهل روز معین باشد و یا چهل روز به صورت مطلق نذر کرده باشد، چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در صورتى که نذر وى چهل روز معین باشد قضا ندارد ولى در صورتى که نذر مطلق باشد فقط یک روز را قضا کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.