جمعه، 25 مرداد 1398

ادعاى مستأجر بر وقفیت زمین اجاره اى

پرسش :

مرحوم پدرم چهل سال قبل زمینى را خریدارى نموده وچند سال است که زمین را به فردى اجاره داده ام، اکنون که زمان تحویل این زمین مى باشد، مستأجر مدعى است که زمین وقف افراد مذکور بوده، آیا قول وى پذیرفته مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال قول مستأجر مسموع نیست مگر این که دو شاهد در محکمه شرع بر وقف بودن زمین گواهى دهند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.