جمعه، 25 مرداد 1398

فروش جنسى به مبلغ کمتر از ارزش واقعى

پرسش :

شخصى بر اساس وکالت نامه رسمى به همسرش وکالت تامه مى دهد که منزل را بفروشد و وکیل با استفاده از این وکالت، منزل را به یک چهارم ارزش واقعى (به قیمت روز بازار) به شخص خودش انتقال مى دهد. آیا موکل (شوهر) مى تواند معامله را فسخ کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه شوهر، همسر را وکیل کرده تا خانه ى او را به قیمت روز، به خودش یا به دیگرى بفروشد، باید به قیمت روز بفروشد. در غیر این صورت معامله فضولى است و احتیاج به اجازه ى مالک دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.