شنبه، 23 شهريور 1398

خطا در حکم عده وفات به عده طلاق

پرسش :

زنى شوهرش مرده و مرد دیگر به گمان اینکه عدّه وفات همانند عدّه طلاق سه ماه است با او ازدواج مى کند و بعداً متوجه مى شوند که مسأله برخلاف آن بوده است ارتباط را قطع مى کنند یا زن را طلاق مى دهد اکنون بعد از سرآمدن عدّه وفات مى خواهند زندگى مشترک را با عقد جدید از سر بگیرند تکلیف چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه دخول کرده باشد ازدواج مجدد جایز نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​