شنبه، 23 شهريور 1398

ورود شوهر به منزل مشترک پس از طلاق

پرسش :

از همسرم طلاق گرفتم و دوران عده سپرى شده است ولى سه دانگ از منزل که در اختیارم است متعلق به شوهر است اکنون که وى نامحرم مى باشد آیا مى تواند در هر زمان وارد منزل شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: شوهرى که از او طلاق گرفته اید حکم اجنبى دارد و او باید به همان نحو رفتار کند و بدون اجازه وارد محدوده خانواده شما نشود و پس از ورود با اجازه باید به گونه اى باشد که رفت و آمد ثالث ممکن بوده و خلوت با اجنبیه صدق نکند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​