يکشنبه، 24 شهريور 1398

غصب زمین و اثبات آن پس از ده سال

پرسش :

زمینى سال 79 به غیر عمد تصرف شده، سپس به فروش رفت اکنون که مالک فوت شده است طبق حکم دادگاه غصب شدن ملک محرز شده است وظیفه غاصب چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال باید زمین به ورثه برگردد و یا با رضایت وارث قیمت روز پرداخت شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​