يکشنبه، 24 شهريور 1398

اجرت وکیل در صورت بى نتیجه بودن کار

پرسش :

هرگاه وکیل کار مورد وکالت را انجام دهد ولى نتیجه به دست نیاید آیا وکیل مستحق اجرت است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: ظاهر این است که وکالت براى تلاش در اثبات حق یا کارهایى از این قبیل بوده است اگر تلاش خود را انجام داده ولى به عللى به نتیجه نرسیده است مستحق اجرت مى باشد. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390