سه‌شنبه، 26 شهريور 1398

امتناع از تخلیه به علّت رد نکردن ودیعه

پرسش :

اگر مالک منزل خود را به مستأجر به مدت یک سال اجاره دهد و مستأجر با اجازه مالک، منزل را به دیگرى با اخذ ودیعه و وجه کمتر اجاره دهد ولکن مستأجر اول پس از پایان مدت اجاره به علت عدم توان یا علت دیگر، ودیعه را به مستأجر دوم پرداخت نکند آیا مستأجر دوم مى تواند به علت رد نکردن ودیعه از تخلیه منزل خوددارى کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مستأجر دوم باید خانه را تخلیه کند و براى اخذ رهن خود به مستأجر اول مراجعه کند، اگر پرداخت نکرد با مدارکى که دارد به دادگاه شکایت کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.