سه‌شنبه، 26 شهريور 1398

نسبت کودک متولد شده در رحم اجاره اى

پرسش :

هرگاه اسپرم زوج با تخمک زوجه تلقیح شود اما پرورش جنین را در رحم اجاره اى قرار گیرد حکم فرزند چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: فرزند یاد شده از آن زوج و زوجه است که از اسپرم و تخمک آنها متولد شده است ولى نسبت به صاحب رحم اجاره اى احتیاط شود یعنى این فرزند احتیاطاً نمى تواند با صاحب رحم و فرزندان او ازدواج کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.