پنجشنبه، 28 شهريور 1398

ادعاى از بین رفتن حسّ بویایى پس از یک ماه

پرسش :

شخصى در نزاع دسته جمعى دچار ضرب سر و صورت شده، وى پس از یک ماه مدعى شد که حس بویایى خود را از دست داده است، ولى مرکز تخصصى پزشکى ent (تشخیص حس بویایى) اعلام نموده که تا میزان 80 درصد قادر به تشخیص بویایى است آیا مى توان مبادرت به اجراى قسامه نمود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: با وجود گواهى افراد متخصص و متدین بر وجود حس بویایى ولو هشتاد درصد موضوع براى قسامه باقى نمى ماند، آنچه مى تواند دریافت کند دیه نقص بویایى است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.