يکشنبه، 31 شهريور 1398

سود به عوض کاهش قدرت خرید سپرده

پرسش :

بانکها ده تا بیست درصد بلکه بیشتر سود به سپرده هاى مردم مى دهند به عنوان عوض کاهش قدرت خرید سپرده ها آیا این عمل صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: این راه صحیح نیست و ربا محسوب مى شود. راه صحیح این است که هنگام پرداخت به گیرنده گفته شود که قدرت خرید «ارزش» این مبلغ به او داده مى شود تا در موقع بازپرداخت مطابق قدرت خرید و ارزش آن بازپرداخت شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.