دوشنبه، 8 مهر 1398

حکم فروش برنج و گوشت عاشورا

پرسش :

اضافه برنج و گوشت و ... که در روز عاشورا مى آورند آیا مى توان فروخت و خرج مخارج حسینیه کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در صورت امکان باید آنها را حفظ کرد تا در ایام مشابه مصرف شود و در غیر این صورت در حسینیه دیگر مصرف شود و اگر این کار هم ممکن نشد بین فقرا باید تقسیم گردد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.