پنجشنبه، 11 مهر 1398

رسیدن به مسافت شرعى در وسط شهر دیگر

پرسش :

از خسروشهر به اوّل بازار یا میدان شهردارى تبریز، در وسط شهر چهار فرسخ است اگر کسى قصد این مکان را نماید آیا وظیفه اش نماز شکسته است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه از سفر از خسروشهر نقطه معینى را در نظر مى گیرد اگر تا آن نقطه از شهر تبریز چهار فرسخ باشد وظیفه او قصر است، مثلاً از خسروشهر طبق نوشته شما تا شهردارى یا بازار قصد سفر کند که همگى جزء سفر باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.