پنجشنبه، 11 مهر 1398

حکم خرید منزل به صورت امتیاز

پرسش :

تعاونى مسکن اقدام به ساخت برج کرده است و براى تعیین واحد مربوطه به هر یک از اعضاء بر طبق پرداخت 50 هزار تومان یک امتیاز معین شده است، در نتیجه، کسانى که امتیاز بالاترى کسب کنند واحد مرغوب ترى را مالک خواهند شد، آیا این نوع معامله صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه در مقاوله چنین بگوید این واحدها پس از تمام شدن به قیمت تمام شده فروش خواهد رفت و ضمناً هرکس داراى چنین امتیاز باشد از طبقه اول و آن کس که داراى امتیاز دو برابر باشد از طبقه دوم، ولى تملک و خرید و فروش موقعى انجام مى گیرد که تمام خصوصیات روشن شود، چنین معامله اى صحیح است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.