پنجشنبه، 11 مهر 1398

فروش اراضى ملى و زیان مشترى

پرسش :

زمینى خریدارى شد و پس از خرید مشخص گردید زمین در زمان خرید جزء اراضى ملى بوده است، آیا مى توان علاوه بر پول پرداختى، ضرر و زیان را از فروشنده دریافت کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: خریدار مستحق پولى است که به فروشنده پرداخت کرده است و اگر تدلیس در کار بوده ارزش پول را هم باید به او بپردازند و اگر در زمین ساختمانى انجام داده و از طرف شهردارى تخریب شود مبلغى که خرج کرده است فروشنده ضامن است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.