پنجشنبه، 11 مهر 1398

حکم برگشت از تخفیف داده شده

پرسش :

شرکتى دارویى در اقلام فروشى خود تخفیف 1درصد تا 5درصد مى دهد تا مشترى (داروخانه) را جذب کند. حال اگر در یک معامله که تخفیف داده زمانى پس از تحویل جنس و تسویه قسمتى از حساب، مدعى بازپرداخت درصد تخفیف شده است آیا این کار صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر در فروش دارو به قیمت معین تخفیف ذکر شده است باید به این شرط عمل کنند و نیز داروخانه باید به موقع بدهى خود را بپردازد و طرفین به تعهدات خود عمل نمایند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.