پنجشنبه، 25 مهر 1398

حکم مراجعه زن به پزشک مرد و بالعکس

پرسش :

آیا مراجعه زن به پزشک مرد و بالعکس جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: بحمدالله در کشور پزشکان متخصص مرد و زن فراوانند، با وجود چنین پزشکانى نباید به جنس مخالف مراجعه کرد مگر این که منحصر به جنس مخالف باشد ویا مراجعه موجب رؤیت و لمس حرام نباشد و در صورتى که جنس مخالف بهتر رسیدگى مى کند، مى تواند به او مراجعه کند البته با ملاحظه مسائل شرعى و اکتفاء به حداقل به مقدار ضرورت. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.