پنجشنبه، 25 مهر 1398

حکم ترجمه کتاب هاى مخالف اسلام

پرسش :

ترجمه کردن کتاب هایى که در مورد حقوق بشر و دموکراسى است و بعضاً دیدگاه هاى مخالف اسلام دارد، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر ترجمه آن کتب موجب گمراه کردن نباشد اشکالى ندارد و اگر ضرورتى براى ترجمه هست حتماً باید با بیان حقوق اسلامى همراه شود و به نوعى به برترى حقوق اسلام استدلال شود و مسلماً چنین مترجمى باید مسلط بر حقوق اسلام باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.