پنجشنبه، 25 مهر 1398

وصیت پرداخت دیه بر جسد به شخص معین

پرسش :

اگر شخصى وصیت کند که در صورت وقوع جنایتى بر جسدش، دیه آن را به شخص معینى بدهند آیا چنین وصیتى صحیح مى باشد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر مقصود این است که پس از مردن به صورت صحیح و سالم، فردى به جسد او جنایتى وارد کند دیه آن، ملک میت است در درجه اوّل اگر قرض دارد بابت قرض پرداخت مى شود و در غیر این صورت به عنوان صدقه به فقیر داده مى شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.