سه‌شنبه، 21 آبان 1398

دیه فلج مغزى و عدم درک شنوایى و بینایى

پرسش :

فردى بر اثر ضربه به سر دچار فلج مغزى و در اثر آن دچار عدم کنترل ادرار و مدفوع و از دست دادن درک شنوایى و بینایى و تکلم شده است آیا دیه متعدد مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: فتوى این است که دیه متعدد مى شود زیرا اگر چه دو روایت بر وحدت دیه دلالت دارد ولى گویا مشهور بر آن دو روایت عمل نکرده و اعراض کرده اند و فتوى به تعدد داده اند، بنابراین از نظر ما مصالحه کنند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.