جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | وصیت به حج: سوال پنج

پرسش :

اگر کسی به فرزند بزرگترش وصیت کرد که پس از فوت او حج به جا آورد، اما پس از فوت پدر، از ارثی که به او رسیده بود خود فرزند مستطیع گردید، در این حالت، آیا بر فرزند واجب است که اول از طرف پدرش حج به جا آورد سپس از طرف خودش یا آنکه بر او واجب است که حج خود را بر حج پدر مقدم بدارد؟

پاسخ :
بسمه تعالی: بر او واجب است که حج خود را مقدم بدارد، والله العالم.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.