جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | عدول زن از اعمال حج تمتع به حج افراد: سوال دو

پرسش :

اگر زن می‌داند که نمی‌تواند به مکه برسد مگر آن که وقت آن گذشته باشد به گونه‌ای که نمی‌تواند اعمال عمره تمتع خود را انجام دهد، حال وظیفه او چیست؟

پاسخ :
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​بسمه تعالی: اگر برای انجام دادن عمره تمتع وقت آن تنگ شده باشد یا آن که عادت ماهانه شده و احتمال می‌دهد که تا آخر وقتی که ممکن است اعمال عمره تمتع خود را انجام دهد پاک نخواهد شد، در همه این صورتها وظیفه او حج افراد است، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.