جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | عدول زن از اعمال حج تمتع به حج افراد: سوال چهار

پرسش :

زنی که روزهای عادت او هفت روز بوده است و در روز هفتم پاک شده است و غسلش را به جا آورده سپس عمره تمتع خود را نیز انجام داده، اما پس از گذشت یک روز بار دیگر خون دید و بار دیگر غسل کرد و اعمال خود را بار دیگر انجام داد تا آن که روز دهم از عادت ماهانه او به عرفات رفت سپس در روز یازدهم بار دیگر خون دید، آیا حج او افراد است یا حج تمتع؟

پاسخ :
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​بسمه تعالی: در فرض مذکور حج او تمتع است و به حج افراد منقلب نخواهد شد و چیزی بر او نیست، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.