جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | عدول زن از اعمال حج تمتع به حج افراد: سوال نه

پرسش :

زنی به خاطر عادت ماهانه خود، اعمال عمره تمتع خود را به جا نیاورد و در روز نهم در عرفات پاک گردید اما نتوانست که به مکه باز گردد (یا به دلیل ترافیک در راه یا نبودن همراه و یا هر علّت دیگری که مانع از رفتن او به مکه بود) در حال حاضر وظیفه او چیست؟

پاسخ :
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​بسمه تعالی: اعمال حج افراد را به جا می‌آورد و پس از آن که اعمال حج را به پایان رساند، عمره مفرده را به جا آورد، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.