جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | عدول زن از اعمال حج تمتع به حج افراد: سوال هفده

پرسش :

دارویی وجود دارد که زنان برای به عقب انداختن عادت ماهانه خود آن را مصرف می‌کنند. زنی می‌داند که اگر این دارو را مصرف نکند، پیش از رسیدن به میقات حیض می‌شود و نمی‌تواند عمره تمتع را به جا آورد، آیا لازم است که این دارو را مصرف کند تا عادت ماهانه او به عقب بیفتد؟

پاسخ :
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​بسمه تعالی: خیر لازم نیست، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.