شنبه، 25 آبان 1398

احکام حج | احرام با نذر از جده: سوال بیست و هفت

پرسش :

ممکن است که خودرو برای دور زدن از میقات به سمت و سویی که مخالف مسیر و جهت مکه است حرکت کند و سپس به خیابانی که منتهی به مکه می‌شود باز گردد، آیا این چنین کاری ضرر و زیانی به شخص محرم می‌رساند؟

پاسخ :
بسمه تعالی: این کار ضرر و زیانی به شخص محرم نمی‌رساند، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.