شنبه، 25 آبان 1398

احکام وضو | طریقه وضو گرفتن: سوال پنج

پرسش :

بعضى در مورد غسل وجه در وضو تصریح کرده اند که سفیدى دو طرف جلو سر که نزعتان باشد از حدّ وجه خارج است، بفرمایید این مطلب اتفاقى است یا مانند دخول عارض در وجه مورد خلاف است؟

پاسخ :
بین علماى امامیه اتفاق است که نزعتان خارج از حدّ وجه است و شستن آن لازم نیست تنها برخى از علماى اهل سنت شستن آن را در وضو واجب دانسته اند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.