يکشنبه، 26 آبان 1398

احکام حج | مسائل متفرقه حج: سوال چهل و هشت

پرسش :

شخصى با فرزندان به زیارت عتبات مقدسه مى‌رود و خرج برابر با حج مى‌شود، آیا حج بر او واجب است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر آن مقدار مال کافى براى حج بود و با رفتن حج زندگى را مى‌تواند پس از آن بگرداند و حج رفتن در همان سال براى وى یا در سالهاى گذشته ممکن بوده، حج بر وى واجب است، واللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.