دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام نماز | رکوع و سجده: سوال هشت

پرسش :

گاهى در پیشانى انسان جوشهایى پیدا مى شود که هنگام سجده درد مى گیرد، آیا مى توان براى سجده صورت را کج روى مهر گذاشت و اگر بعد از سر برداشتن از سجده، مهر آلوده به خون جوشها شود، نماز چه حکمى دارد؟

پاسخ :
در فرض سؤال یکى از دو طرف پیشانى را روى مهر بگذارید و اگر بعد از سر برداشتن متوجه شدید روى مهر از جوش پیشانى کمى خونى شده نماز صحیح است. ولى براى سجده هاى بعدى به قسمت خون آلود مهر سجده نشود.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.