دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام ازدواج | اولیاى عقد: سوال شش

پرسش :

اگر پدر و جدّ پدرى، نسبت به ازدواج دختر با شخص خاصّى مخالفت کنند و دختر تمایل به ازدواج با او داشته باشد، آیا اذن لازم است؟

پاسخ :
اگر شخص مورد نظر شرعاً و عرفاً کفو او باشد و مخالفت پدر و جدّ پدرى بدون دلیلِ قانع کننده باشد، اجازه آنها لازم نیست.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.