چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام نماز | نماز جماعت: سوال بیست و شش

پرسش :

اگر وظیفه روحانى این باشد که نماز خود را جمع بخواند (یعنى هم قصر و هم تمام) آیا مى توان به او اقتدا کرد؟

پاسخ :
اگر وظیفه مامومین نیز جمع باشد مى توانند به او اقتدا کنند اما اگر وظیفه مأمومین جمع نباشد نمى توانند به او اقتدا کنند مگر اینکه به هر دو نماز او اقتدا کنند، به این صورت که مثلاً دو نماز ظهر بخوانند منتهى در نمازى که امام قصر مى خواند مأمومین دو رکعت دیگر را بطور فرادى تمام کنند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.