جمعه، 25 بهمن 1398

احکام نیابت حج | شرایط نایب: سوال نه

پرسش :

هرگاه کسى مریض شود، به طورى که بعد از احرام عمره قادر به انجام اعمال نباشد، آیا کسى که براى عمره تمتّع مستحبى محرم شده، و عمره را انجام داده است، مى‌تواند در حج نایب او شود یا خیر؟

پاسخ :
شخص مذکور نمى‌تواند نایب شود، و شخص مریض باید به وظیفه خود عمل نماید.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.