جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | اعمال عمره مفرده: سوال بیست

پرسش :

شخصى به واسطه ندانستن مسئله طواف نساء را بجا نیاورده، ولى نیّت طواف مستحب کرده به این نحو که این طواف را براى هر نقصانى که در طواف داشته‌ام قربة الى اللّه بجا مى‌آورم، و بعد از گذشتن یک سال ملتفت شده، تکلیفش چیست؟

پاسخ :
در مورد سؤال، احوط آن است که بعد از التفات با زن نزدیکى نکند، و درصورت تمکن طواف نساء را خودش بجا آورد و اگر مشقّت دارد نایب بگیرد که براى او طواف نساء و نماز آن را بجا آورد، اگر چه در غیر ماه حج باشد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.