جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | احرام: سوال چهارده

پرسش :

اگر کسى العیاذ باللّه در عمره تمتّع لواط و یا با زن جماع کند عمره‌اش باطل مى‌شود، یا فقط موجب کفّاره است؟

پاسخ :
اگر در عمره تمتّع پیش از سعى، جماع یا لواط کند عمره‌اش باطل مى‌شود و یک شتر کفّاره بر او لازم است، و واجب است همان عمره باطل را تمام کند، و اگر وقت دارد به میقات برود و عمره تمتّع را اعاده نماید، و اگر وقت اعاده ندارد واجب است حج إفراد بجا آورد، و بعد عمره مفرده، و احوط اعاده حج است در سال آینده، و اگر بعد از سعى، جماع یا لواط کرده عمره باطل نمى‌شود، لکن یک شتر کفّاره بر او واجب است.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.