جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | طواف: سوال یکصد و ده

پرسش :

محرم به عمره تمتّع در شوط چهارم در صورتى که از نصف گذشت، فرضاً نماز جماعت شروع شد، و طواف را رها کرد، و از مطاف خارج گردید، و به اتمام نرساند، بلکه طواف را از سر گرفت، و اعمال عمره تمتّع را بجا آورد، عمره تمتّع صحیح است یا نه؟

پاسخ :
اقوى صحت عمره و حج تمتّع است، و نقصان طواف قطع شده را واجب است بجا آورد، و اگر بجا نیاورده و به وطن آمده، سال دیگر برود و بجا آورد، و اگر زحمت است نایب بگیرد که او بقیه طواف را با نماز آن بجا آورد.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.