جمعه، 25 بهمن 1398

احکام عمره تمتع | نماز طواف: سوال پانزده

پرسش :

شخصى محرم به احرام عمره تمتّع وارد مکّه شده است، و هفت روز مثلاً در مکّه توقف دارد، و نماز او غلطهاى زیادى دارد، آیا واجب است که تا آخر وقت در احرام بماند، و نمازش را اصلاح کند، و بعد شروع به طواف کند، یا وظیفه دیگرى دارد؟

پاسخ :
لازم نیست تا آن وقت صبر کند، و اگر بعد از طواف تا قبل از فوات موالات عرفیه، بین طواف و نماز، نتواند غلطهاى خود را درست کند، به هر نحو مى‌تواند ولو با تلقین نماز بخواند، و بنابر احوط و اولى نایب هم بگیرد.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.