جمعه، 25 بهمن 1398

کوتاهی مأموران دولتی در امر به معروف و نهی از منکر

پرسش :

اگر مأمورانی که از طرف دولت وظیفه ی جلوگیری از فساد را بر عهده دارند، در انجام وظیفه ی خود کوتاهی کنند، آیا خود مردم می توانند اقدام به این کار کنند؟

پاسخ :
دخالت اشخاص دیگر در اموری که از وظائف نیروهای امنیتی و قضایی محسوب می شود، جایز نیست؛ ولی مبادرت مردم به امر به معروف و نهی از منکر با رعایت حدود و شرایط آن، اشکال ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری